Amazon Quiz Answers 03 May – Win ₹15,000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers 03 May – Win ₹15,000 Pay Balance
Amazon Quiz Answers 03 May – Win ₹15,000 Pay Balance
Sponsored Links

Amazon Quiz Answers 03 May – ₹15,000 Pay Balance 03 May Amazon Quiz Answers live now. You will win absolutely free ₹15,000 Pay Balance from Amazon by giving the correct Amazon Quiz Answers. This totally depends on the luck.

We will provide you latest Amazon Quiz Answers Daily, Don’t Forget to search On GoogleQuizAnswer.in Amazon Quiz Answer

Jump to Answers

Table of Contents

Amazon Quiz Answers 03 May Details:

Amazon FunZone Quiz NameAmazon Quiz Time Quiz Answers
PrizeWin ₹15,000 Pay Balance
WinnersThree (3)
QuestionFive (5)
Winner Announcement04 May 2021
Contest Period03 May 2021

Amazon Quiz Answers Today 03 May₹15,000 Pay Balance – QuizAnswer.in

Amazon Quiz Answers
Amazon Quiz Answers 03 May – Win ₹15,000 Pay Balance

Question 1. The Ratle Hydroelectric Plant is currently under construction on which river in India?

Sponsored Links

Answer 1. Chenab

Question 2. In March 2021, which country decided to amend the country’s constitution with provisions that include climate and biodiversity protection?

Answer 2. France

Question 3. Achanta Sharath Kamal, Gnanasekaran Sathiyan, Sutirtha Mukherjee and Manika Batra –all qualified for the Tokyo 2020 Olympics in which sport?

Sponsored Links

Answer 3. Table Tennis

Question 4. What is the name of this fish, who was Nemo in Disney’s Finding Nemo?

Answer 4. Clownfish

Question 5.  In which of these cities did the first ‘Modern’ edition of this sporting event take place in 1896?

Sponsored Links

Answer 5: Athens

Sponsored Links
Amazon Quiz Answers

Also Check:

How To Play Amazon Quiz Answers 03 May QuizTime

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Answers 29 April” Banner Or Click Here:

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 1 Questions every day in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All These Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Amazon Quiz Answers Today 29 April

Sponsored Links

Question 1. The steam engine of the first passenger train in India, will be installed in the premises of which railway station?

Answer 1. Thane railway station

Question 2. Nearly 70% of the 85000 H-1B visas, issued every year by the USA are used by professionals from which country?

Sponsored Links

Answer 2. India

Question 3. Which of these cricketers has received the Thar SUV courtesy Anand Mahindra, in return he sent his signed Gabba Test debut jersey?

Answer 3. T Natarajan

Question 4. In which of these Thor movies does this character have a major role?

Sponsored Links

Answer 4. Thor: Rangrock

Question 5. This is the only eagle that is solely native to which continent?

Answer 5: North America


Amazon Quiz Answers 03 May Prize Details:

Sponsored Links

Terms & Conditions of Amazon Quiz Answers 03 May Quiz:

Sponsored Links

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

  1. This Contest will commence on 3rd May 2021 from 12:00:00 AM (IST) to 3rd May 2021 11:59:59 PM (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 3 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a ₹ 15,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Co

What is the Answer of Amazon Quiz Today 03 May 2021?

The Amazon Quiz Today 03 May 2021 is Thane railway station, Use this answer in the Amazon Daily QuizTime to ₹15,000 Pay Balance win at ₹0 cost without using single Penny or Rupee.

Sponsored Links

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here