Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 04 May 2021 – Win Mivi True Wireless Earbuds

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers - QuizAnswer.in
Sponsored Links

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers today 04 May 2021 – Win Mivi True Wireless Earbuds or More 04 May Fake or Not Fake Quiz Answers are live now, You will WIn Mivi DuoPods M20 True Wireless, Flipkart ₹1000/- Gift Voucher, and Super coins, absolutely free from Flipkart by giving the correct Flipkart Quiz Answers today and this totally depends on the luck.

Jump to Answers Directly

  1. What is Flipkart Fake Or Not Fake Quiz?

    The Flipkart Fake or Fake Quiz is a fact-based game show where the host asked questions and will put the audience to vote with 2 options, viewers can respond that there is no Fake or Fake. The Flipkart Vide featured the Flipkart Fake or Not Fake show which is a game of truth and you can win Flipkart Gift Vouchers, Supercoins easily.

You can play the Flipkart Fake or Not Fake Quiz and Win Assured Prizes easily, You have to give the correct answer before the timer stops, So here we have added all the correct answers of Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz ?

Step 1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

Step 2. Open & Sign In To The Flipkart App.

Step 3. Now Open GameZone Section In The App & Find Flipkart Fake or Not Fake

Step 4. There Will Be A Total Of 3 Questions.

Step 5. Answer All Flipkart Fake or Not Fake Correctly To Enter The Lucky Draw.


Details Of The Quiz Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

Flipkart Quiz NameFlipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
PrizeDifferent Prizes (Check Detail)
Quiz TypeVideo (Play)
Questions Based OnGeneral Knowledge
QuestionThree (3)
Winner AnnouncementInstant
Contest Period04 May 2021
Date & TimingDaily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 03 May 2021 | Episode 143

Sponsored Links

Refresh Answers(12:00 A.M.)

Join Telegram For Instant Answers Update

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers - QuizAnswer.in
Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – QuizAnswer.in

Question 1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL.

Answer 1: Fake

Question 2: Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer 2: Not Fake

Question 3: International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer 3: Not Fake

Sponsored Links
Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz 29 April Prize Details:

  • Mivi DuoPods M20 True Wireless  (2 Winners)
  • Rs 1000 Flipkart Gift Voucher (20 Winners)
  • Rs. 50 – Flipkart Gift Voucher (500 Winners)
  • 15 Super Coins – 1000 Winners
  • 10 Super Coins – 2000 Winners
  • 5 or 2 Super Coins – Remaining Winner

What are the main benefits of Playing Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Sponsored Links

When it comes to benefit, you can easily earn Flipkart Gift’s Vouchers (GVs) by just giving five correct answers of Fake or Not fake quiz. Here are the rewards which you are going to earn

  • Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  • Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  • Flipkart’s Supercoins For Remaining Winners.

27 April Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 136

Que 1:

Answer 1: Not Fake

Que 2:

Answer 2: Fake

Que 3:

Answer 3: Not Fake


24 April Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 133

Q1: Full Form Of Ph.D Is Doctor Of Psychology.

Answer 1: FAKE

Q2: Mercury Is The Only Planet In The Solar System Which Doesn’t Have A Natural Satellte Of Its Own.
Answer 2: FAKE

Q3: Major Dhyanchand Was Offered German Citizenship By Adolf Hitler After 1936 Olympics

Answer 3: NOT FAKE

23 April Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 132

Q1: The Word ‘Tamarind’ Is Originated From A Tamil Word.

Answer 1: FAKE

Q2: Yamuna River Starts From The Himalayas And Merges With Bay Of Bengal At The End.

Answer 2: FAKE

Q3: Mosquitos Have 2 Wings And 3 Pair Of Legs.

Answer 3: NOT FAKE

22 April Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 131

Q1: Patola Is A Type Of Saree Which Is Found In Punjab.

Answer 1: FAKE

Q2: Human Body Smells Due To Sweating.

Answer 2: FAKE

Q3: Manu Bhaker Represents India In International Shooting Competitions.

Answer 3: NOT FAKE

What is the Answer of Flipkart Fake or Not Fake Quiz 04 May 2021?

The Answer of Flipkart Fake or Not Fake Quiz 04 May 2021 is FAKE of Question 01, NOT FAKE of Question 02, and NOT FAKE of Question 3, by giving these correct answers You will win Mivi DuoPods M20 True Wireless, Flipkart ₹1000/- Gift Voucher, and Super coins, absolutely free from Flipkart.

Sponsored Links
Sponsored Links

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here