Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26 April 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers - QuizAnswer.in
Sponsored Links

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 26 April 2021 – Today Flipkart Fake or Not Fake is a very trending topic and people searching for the right Flipkart fake or not fake quiz answers for the date 26 April 2021. QuizAnswer.in is a very well-known blog for giving fast and correct answers.

  1. What is Flipkart Fake Or Not Fake Quiz?

    The Flipkart Fake or Fake Quiz is a fact-based game show where the host asked questions and will put the audience to vote with 2 options, viewers can respond that there is no Fake or Fake. The Flipkart Vide featured the Flipkart Fake or Not Fake show which is a game of truth and you can win Flipkart Gift Vouchers, Supercoins easily.

You can play the Flipkart Fake or Not Fake Quiz and Win Assured Prizes easily, You have to give the correct answer before the timer stops, So here we have added all the correct answers of Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz ?

Step 1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

Step 2. Open & Sign In To The Flipkart App.

Step 3. Now Open GameZone Section In The App & Find Flipkart Fake or Not Fake

Step 4. There Will Be A Total Of 5 Questions.

Step 5. Answer All Flipkart Fake or Not Fake Correctly To Enter The Lucky Draw.


Details Of The Quiz Flipkart Fake or Not Fake Quiz.

  • Name:- Fake Or Not Fake
  • Episode No:– 135
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26 April 2021 | Episode 135

Sponsored Links

(Refresh Answers)

Que 1: Albert Einstein and Rabindranath Tagore received Nobel prize in the same year.

Answer 1: Fake

Que 2: Que 2- Mustard seeds are also Known as Black Gold?

Answer 2: Fake

Que 3: Kapil Dev is the only test cricketer who has scored 5000+ runs and taken 400+ wickets.

Answer 3: Not Fake


What are the main benefits of Playing Flipkart Fake or Not Fake Quiz

Sponsored Links

When it comes to benefit, you can easily earn Flipkart Gift’s Vouchers (GVs) by just giving five correct answers of Fake or Not fake quiz. Here are the rewards which you are going to earn

  • Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  • Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  • Flipkart’s Supercoins For Remaining Winners.

24 April Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 133

Q1: Full Form Of Ph.D Is Doctor Of Psychology.

Answer 1: FAKE

Q2: Mercury Is The Only Planet In The Solar System Which Doesn’t Have A Natural Satellte Of Its Own.
Answer 2: FAKE

Q3: Major Dhyanchand Was Offered German Citizenship By Adolf Hitler After 1936 Olympics

Answer 3: NOT FAKE

23 April Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 132

Q1: The Word ‘Tamarind’ Is Originated From A Tamil Word.

Answer 1: FAKE

Q2: Yamuna River Starts From The Himalayas And Merges With Bay Of Bengal At The End.

Answer 2: FAKE

Q3: Mosquitos Have 2 Wings And 3 Pair Of Legs.

Answer 3: NOT FAKE

22 April Fake Or Not Fake Quiz Answers – Episode No:- 131

Q1: Patola Is A Type Of Saree Which Is Found In Punjab.

Answer 1: FAKE

Q2: Human Body Smells Due To Sweating.

Answer 2: FAKE

Q3: Manu Bhaker Represents India In International Shooting Competitions.

Answer 3: NOT FAKE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here