Jio Lucky Draw Quiz Answer Today – Win 20 GB Data Free

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 26 April - Win 20 GB Data Free
Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 26 April - Win 20 GB Data Free
Sponsored Links

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 21 October, 2021 – Or Jio 20 GB Quiz Answers Today is added, Give correct answers and you can win Free 20GB Data easily by just giving One Correct answer leave on your luck. The Jio Lucky Draw Quiz answers is related to sports so it will also increase your sports knowledge.

We update quiz answers daily, So Join Our Telegram Channel Or Press the bell icon for instant alerts.

Jio Lucky Draw Quiz Answer Details:

Quiz NameJio Lucky Draw Quiz Answers or Jio 20 GB Data Quiz Answers
Total QuestionsOne (1) Random Question
PrizeFree 20 GB Data for winners
Correct Answer RequiredOne (1)
Winners Announcement28th May

How to Play Jio Lucky Draw Quiz :

  • Step1. Open Jio App
  • Step 2. Scroll Down and You will see Lucky Dray Banner
  • Step 3. Now go to Lucky Draw
  • Step 4. Now give correct answers

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 21 October, 2021 – Win 20 GB Data Free

Sponsored Links
Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 26 April - Win 20 GB Data Free
Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 26 April – Win 20 GB Data Free

Note: The questions are random and You can Play maximium 9 Times again and Again and we tried to add all question, If you get different question then please comment, we will also add that question.

Here is the Answer of Jio Lucky Draw Answers Today 21 October, 2021:

Sponsored Links

Question : Which of these is not a famous choreographer?

Answer : Mahesh Bhatt

Question 1: Which of the following is a classical dance form?

Answer 1: Bharatanatyam

Sponsored Links
Jio Lucky Draw Quiz Answer

Question 2: Which of the following is a folk dance of Maharashtra?

Answer 2: Lavani

Question 3: What dance form is Shambhu Maharaj famous for?

Answer 3: Kathak

Question 4: Which among the following is a martial art and dance form?

Answer 4: Velakali

Question 5: Kathakali is a classical dance form prevalent in which state?

Answer 5: Kerla

Question 6: What is the folk dance of Assam called?

Answer: Bihu

Question 7: In which classical dance form is a silk saree used for making the dance costume?

Answer 7: Bharatanatyam


Here is the Answer of Jio Lucky Draw Answers Today 26th April 2021

Question 3: The FIFA World Cup are held after how many years?

Answer 3: Four (4)

Question 4: Libero and Wing Spiker are two playing positions related to which of the following sports?

Answer 4: Volleyball

Question 5: Who won the ICC World Cup 2019?

Answer 5: England Cricket Team

Jio 20 GB Quiz Answers Today

Question 6: How many rings are in the symbol of Olympic Games?

Answer 6: Five Rings (5)

Question 7: Who is these Indian Chess Grandmasters was the former World Champion of Chess?

Answer 7: Viswanathan Anand

Jio 20GB Data Answer

Sponsored Links

Question 8: The Narendra Modi Stadium is situated in which Indian State?

Answer 8: Ahmedabad, Gujarat

Question 9: How many players are there in a team of Kabaddi?

Answer 9: Seven (7)

What is the Answer of Today’s Jio Lucky Draw Quiz?

The Answer of Today’s Jio Lucky Draw Quiz is Kabaddi by giving this answer you will get Free 20 GB Data from MyJio.

Sponsored Links

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here