Jio Lucky Draw Quiz Answer Today – Get 20 GB Data Free

1
7581
Sponsored Links

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 21 October, 2021 – Or Jio 20 GB Quiz Answers Today is added [19 July 2021 to 25 July 2021], Give correct answers and you can win Free 20GB Data easily by just giving One Correct answer leave on your luck. The Jio Lucky Draw Quiz answers are related to sports so it will also increase your sports knowledge.

Sponsored Links

We update quiz answers daily of Amazon, Flipkart, So Join Our Telegram Channel Or Press the bell icon for instant alerts.

Jio Lucky Draw Quiz Answer Details:

Quiz NameJio Lucky Draw Quiz Answer Today or Jio 20 GB Data Quiz Answers
Total QuestionsOne (1) Random Question
PrizeFree 20 GB Data for winners
Correct Answer RequiredOne (1)
Winners Announcement27 July 2021
Contest Period19 July 2021 to 25 July 2021

How to Play Jio Lucky Draw Quiz :

  • Step1. Open Jio App
  • Step 2. Scroll Down and You will see Lucky Dray Banner
  • Step 3. Now go to Lucky Draw
  • Step 4. Now give correct answers

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 21 October, 2021 – Win 20 GB Data Free

Sponsored Links
Jio Lucky Draw Quiz Answer Today - Win 20 GB Data Free
Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 26 April – Win 20 GB Data Free

Note: The questions are random and You can Play a maximum of 10 Times again and Again and we tried to add all questions, If you get different questions then please comment, we will also add that question.

Here is the Answer of Jio Lucky Draw Quiz Answer Today 21 October, 2021:

Sponsored Links
Sponsored Links

Question 1: Which of these movies do NOT star Ranveer Singh and Deepika Padukone?

Answer 1: (C) – Jodhaa Akbar

Question 2: What is Atif Aslam famous for?

Sponsored Links

Answer 2: (D) – Singing

Jio Lucky Draw Quiz Answer Today

Question 3: Which movie holds the record for most Filmfare Awards won in a year?

Answer 3: (A) – Gully Boy

Sponsored Links

Question 4: Which of these actors has NOT played the role of James Bond?

Sponsored Links

Answer 4: (C) – Sir Sean Connery Pierce Brosnan George Clooney

Jio 20 GB Quiz Answers Today

Question 05: Who is the father of famous actor Amitabh Bachchan?

Sponsored Links

Answer 05: (B) – Harivansh Rai Bachchan

Jio 20GB Data Answer

Question 6: Which of these movies has Brad Pitt in it?

Sponsored Links

Answer 6: (D) – All of the above

Question 7: Which rock band sang the famous single In The End?

Answer 7: (A) – Linkin Park

Question 8: Which of these is NOT a title of a book in the Twilight series?

Sponsored Links

Answer 8: (B) – Sunrise

Question 9: Sanjay Leela Bansali is famously related to which of the following fields?

Answer 9: (A) – Direction

Question 10: Who was the lead actor in the movie Stree?

Sponsored Links

Answer 10: (D) – Rajkumar Rao


What is the Answer of Today’s Jio Lucky Draw Quiz?

  • Answer 1: (C) – Jodhaa Akbar
  • Answer 2: (D) – Singing
  • Answer 3: (A) – Gully Boy
  • Answer 4: (C) – Sir Sean Connery
  • Answer 5: (B) – Harivansh Rai Bachchan
  • Answer 6: (D) – All of the above
  • Answer 7: (A) – Linkin Park
  • Answer 8: (B) – Sunrise
  • Answer 9: (A) – Direction
  • Answer 10: (D) – Rajkumar Rao

Check All Correct Answers Here

Sponsored Links

1 COMMENT

  1. Thanks for your submission. Another factor is that being a photographer requires not only difficulties in taking award-winning photographs and also hardships in acquiring the best digital camera suited to your requirements and most especially problems in maintaining the grade of your camera. That is very true and clear for those photography addicts that are directly into capturing the particular nature’s fascinating scenes : the mountains, the particular forests, the particular wild or the seas. Visiting these adventurous places definitely requires a photographic camera that can meet the wild’s harsh settings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here